Telefón

0911 348 363

Email

ccvc@ccvc.sk

Otváracie hodiny

Pondelok - Piatok: 10:00 - 20:00

V dňoch 8.-12.7.2024 sa uskutočnil ďalší prímestský tábor pre deti .

1.-5. ročník ZŠ sa spolu stretlo 43 detí so svojimi animátormi a vedúcou tábora sr. Rudolfou, SDR.

Každý deň začínal sv. omšou, na ktorej sme si vyprosovali potrebné milosti a ochranu. A Božia milosť bola naozaj citeľná, lebo počasie bolo prekrásne, horúce ba až „vriace“ a úrazov minimum. 

Úvodný deň deti strávili v miniZOO v Snine, kde okrem obhliadky areálu mali možnosť sami vyrobiť hrudku syra z kravského mlieka. Po obede v budove CSŠ sa ešte zahrali niekoľko hier.

utorok sa mohli dosýta vyšantiť na kúpalisku v Zemplínskych Hámroch.

stredu viedla cesta vláčikom na Ranč pána Antolíka. Tam bola možnosť jazdiť na zipline, ale aj na koni, či zahrať si futbal. Pred obedom začala očakávaná opekačka a po nej návrat peši až do Sniny.

Štvrtok patril celodennému výletu na Muránsku planinu. Táto lokalita je známa zvlášť dvomi atrakciami. Sysľovisko privítalo deti tisícami sysľov, ktoré bolo možné kŕmiť, fotiť, pohrať sa s nimi. Obrovisko bolo zaujímavé svojimi sochami v „obrovskej“ veľkosti.

Piatok vyvrcholil športovým súťažením v areáli CSŠ. Deti si dopoludnia zmerali sily zvlášť vo futbale či vybíjanej, mohli si aj zatancovať či hrať bedminton. Popoludní už na nich čakali súťaživé stanovištia, na ktorých sa plne zabavili. Víťazi boli samozrejme patrične odmenení.

Veľká vďaka patrí všetkým, ktorí svoje sily venovali akejkoľvek službe deťom alebo ako dobrodinci podporujúci celú akciu.

Odporúčané články

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *