Telefón

0911 348 363

Email

ccvc@ccvc.sk

Otváracie hodiny

Pondelok - Piatok: 10:00 - 20:00

Erko – Hnutie kresťanských spoločenstiev detí pod vedením Mgr. Márii Kohútovej bolo krásnou záverečnou bodkou za našimi letnými tábormi. Vďaka našim mladým animátorom deti zažili nezabudnuteľné dni plné dobrodružstiev, na ktoré budú radi spomínať.

Prvý deň bol venovaný spoznávaniu sa a hrám sa svätým Filipom Neri a samozrejmosťou bola aj svätá omša za nás všetkých.

Na druhý deň sme sa vybrali na opekačku do Pčolinného, kde sme ochutnali aj železnato-uhličitý prameň. V areáli „Kvasná voda“ sme sa na detskom ihrisku zahrali, zatancovali, posedeli sme si v altánku a opiekli si špekáčiky.

Tretí deň bol súťažný a hrali sme v skupinách o trofej, no museli sme absolvovať niekoľko stanovíšť a nasadiť svoj najvyšší výkon ako olympionici.

Štvrtý deň sme sa vybrali na hrad Brekov, kde sme zistili, že tam blúdi duch dávneho kráľa, tak sme sa pomodlili za jeho dušu, aby našla pokoj a odišla do neba. Po obhliadke hradu sme sa zahrali a zatancovali na lúke. Veľkú zábavu sme mali aj v autobuse, pretože pán šofér nám chcel nechať riadiť autobus. Dobrovoľníkov na túto úlohu sa našlo veľa, ale nechali sme to radšej na neho a smiali sme sa jeho vtipom.

Posledný deň tábora patril spoznávaniu Uliča a malých kostolíkov. Navštívili sme aj pohraničných policajtov, ktorí nám dovolili zahrať sa so psíkom a vyskúšať si všetky autá a predmety, ktoré používajú. Mnohých to tak zaujalo, že sa rozhodli brániť našu krajinu a pomáhať občanom, keď vyrastú, čo ujov policajtov veľmi potešilo.

Odporúčané články

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *